Kennis delen is kennis vermeerderen

Bij de Webcompagnons hebben we kennisdeling hoog in het vaandel staan. Op 13 en 14 april 2018 hebben wij weer op vrijwillige basis medewerking verleend aan de Joomla dagen. Dit onder het motto: door onze kennis te delen worden we zelf ook slimmer.

De Nederlandse Joomladagen zijn een jaarlijks, meerdaags evemenent waar kennis wordt uitgewisseld over ons favoriete content management systeem Joomla. De bezoekers komen uit Nederland en Vlaanderen. De sprekers komen uit een nog grotere variatie aan landen. Want Joomla wordt ontwikkeld en ondersteund door een wereldwijde community van vrijwilligers.

Webcompagnon Anja de Crom was dit jaar zelfs lid van het organisatieteam van de Joomladagen. Daarnaast verzorgde zij meerdere presentaties, onder andere deze workshop over RSForm!Pro samen met René Kreijveld. RSForm!Pro is een Joomla-extensie waarmee u zelf webformulieren kunt maken en toevoegen aan uw site.

Webcompagnon Frits Jongbloets deed het wat rustiger aan maar vond toch nog tijd om een presentatie te geven, eveneens over RSForm!Pro. Waar Anja en René een rondgang door de hele extensie verzorgden, ging Frits de diepte in met één aspect: het programmeren van custom aanpassingen binnen RSForm!Pro. Iets wat wij als Webcompagnons regelmatig doen voor onze klanten.

De presentatie en voorbeeldscripten van Frits zijn inmiddels op deze site te downloaden.

 Kuifduiker 1
 3435 DW Nieuwegein
 0343-522709
 
 2024 - de Webcompagnons
 Spread the Joomla love