Elke website is uniek. Sommige websites zijn echter meer uniek dan andere. Vrijwel elke website bevat een aantal veel voorkomende elementen. Denk aan een 'Wie zijn wij'-pagina, een contactpagina, een blog, een foto-album. Vaak kan met deze veel voorkomende elementen in alle behoeften van de website-eigenaar worden voorzien.

Andere opdrachtgevers hebben behoefte aan specifieke elementen op hun website om hun activiteiten te ondersteunen. Bijvoorbeeld:

  • Een ledenadministratie of ledenbeheersysteem
  • Een webshop
  • Een activiteiten-, evenementen- of cursusagenda met inschrijfmogelijkheid (al dan niet met iDEAL-betaling)
  • Interactieve oplossingen, zoals workflows, quick scans, surveys, enquêtes, gerealiseerd met formulieren

Wij van de Webcompagnons worden blij van websites waarbij dit soort specifieke elementen nodig zijn. De invulling van bijvoorbeeld een ledenadministratie is geen twee keer hetzelfde. Zo wil de ene organisatie er een betaalmogelijkheid voor contributies aan koppelen en de andere organisatie niet. De Webcompagnons denken graag mee over het invullen van zo'n administratie. We hebben ervaring met het leveren van dit soort oplossingen. Ook als daarvoor bijvoorbeeld een koppeling benodigd is met een ander geautomatiseerd systeem.

Wanneer u belangstelling heeft voor de diensten van de Webcompagnons, dan zullen wij u graag voorbeelden laten zien van projecten die relevant zijn voor uw wensen.

We zijn gespecialiseerd in leden-sites (compleet met ledenbeheer, -platform, -administratie, -facturatie e.d.). En we lopen inhoudelijk vooral warm voor organisaties in

  • zorg en welzijn
  • onderwijs en wetenschap
  • natuur en milieu
 Kuifduiker 1
 3435 DW Nieuwegein
 0343-522709
 
 2024 - de Webcompagnons
 Spread the Joomla love