De kern van de Webcompagnons wordt momenteel gevormd door twee mensen, met ieder jarenlange ervaring op zak, die we hieronder graag aan u voorstellen. Per project kunnen we het basisteam uitbreiden met professionals uit uiteenlopende vakgebieden. De vormgevers, programmeurs en marketingmensen in ons netwerk (om er maar een paar te noemen) zijn veelal net als wij actief in de community rond het Joomla cms.

En hoe verschillend onze specialismen ook zijn, we delen de intentie door samenwerking beter te worden en betere resultaten op te kunnen leveren.

Binnen de Webcompagnons hechten we veel belang aan bijscholing en het volgen van cursussen en seminars. Open source indachtig, delen we de kennis graag en verzorgen daarom ook zelf presentaties.

de Webcompagons profiel van Joris Lange

Joris Lange

Joris is onze frontend webdeveloper, verzot op alles wat met de voorkant van de site te maken heeft: het raamwerk, de opmaak, maar dus ook de content. Zijn kritische inslag maakt dat het mooi wordt en goed werkt, dat de bezoekers het naar de zin hebben. Hij waakt er dus ook voor dat we geen dingen bedenken die vanuit gebruikersperspectief niet prettig zijn. En hij optimaliseert op snelheid en vindbaarheid. Veel van dit werk heeft direct met de inhoud te maken. En zo komt zijn opleiding en werkervaring als journalist, fotograaf en producent van streaming video toch nog goed van pas.

Zijn voorliefde voor problemen is handig binnen het team, maar ook op het terrein van site security. Joris is degeen die tot vervelens toe hamert op goed onderhoud, niet-te-onthouden wachtwoorden, dichttimmeren van alles wat openstaat, firewalls, keys, en wat er allemaal bij komt kijken.

Joris is graag gesprekspartner bij het ordenen van informatie en het omwerken naar een prettige gebruikservaring. Hij is ook de man die zicht houdt op het proces, onze werkwijze, de verwachtingen en de uitvoering.

de Webcompagons profiel van Frits Jongbloets

Frits Jongbloets

Frits maakt websites als full-time zelfstandige sinds 2008. Zijn motto: goed luisteren naar de klant.

Frits is sterk in het analyseren van de behoeften en werkprocessen van de klant. Hij weet deze te vertalen naar functionele eisen en van daaruit naar technische oplossingen. Frits heeft goede kennis van het Joomla cms waar wij mee werken en van veel third party extensies die voor dit systeem beschikbaar zijn.

Mocht er geen bestaande oplossing voorhanden zijn, dan kan hij bestaande componenten aanpassen of een geheel eigen oplossing programmeren. Binnen het team is hij degene met de meeste programmeerkennis. Daarbij is Frits in staat om over technische onderwerpen te communiceren op een voor niet-technici begrijpelijke manier. 

 Engweg 115
 3972 JG Driebergen
 0343-522709
 
 2021 - de Webcompagnons
 Spread the Joomla love