De kern van de Webcompagnons wordt momenteel gevormd door twee mensen, met ieder jarenlange ervaring op zak, die we hieronder graag aan u voorstellen. Per project kunnen we het basisteam uitbreiden met professionals uit uiteenlopende vakgebieden. De vormgevers, programmeurs en marketingmensen in ons netwerk (om er maar een paar te noemen) zijn veelal net als wij actief in de community rond het Joomla cms.

En hoe verschillend onze specialismen ook zijn, we delen de intentie door samenwerking beter te worden en betere resultaten op te kunnen leveren.

Binnen de Webcompagnons hechten we veel belang aan bijscholing en het volgen van cursussen en seminars. Open source indachtig, delen we de kennis graag en verzorgen daarom ook zelf presentaties.

de Webcompagons profiel van Joris Lange

Joris Lange

Joris is onze frontend webdeveloper, verzot op alles wat met de voorkant van de site te maken heeft: het raamwerk, de opmaak, maar dus ook de content.

de Webcompagons profiel van Frits Jongbloets

Frits Jongbloets

Frits houdt ervan 'onder de motorkap te kijken' en de wensen van de klant te vertalen naar functionele eisen en technische oplossingen.

Partners

de Webcompagons profiel van Gea van Veen

Gea van Veen

Gea is onze ondersteunende digitale duizendpoot. Als een ware virtual assistant helpt zij ons en onze klanten bij het maken en beheren van site-content.

de Webcompagons profiel van Annemiek Stoel

Annemiek Stoel

Annemiek is de vormgever waar we graag mee samenwerken. Ontwerpen voor schermen is heel anders dan voor papier, en zij snapt dat als geen ander.

de Webcompagons profiel van Roland Dalmulder

Roland Dalmulder

Roland is de software developer en programmeur die ons af en toe bijstaat. Hij denkt en droomt in php en kent Joomla tot in zijn diepste haarvaten.

 Engweg 115
 3972 JG Driebergen
 0343-522709
 info@webcompagnons.nl
 2024 - de Webcompagnons
 Spread the Joomla love